Све категорије
Хунан Хуацхенг Биотецх, Инц.
Почетна> колеџ

Фабрика обезбеђује висококвалитетни екстракт ресвератрола/Полигонум Цуспидатум

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 36

Ресвератрол је екстракт биљке Рхизома Полигони Цуспидати. То је бели игличасти кристал, нерастворљив у хладној води, али растворљив у врућој води, етанолу, етил ацетату, ацетону итд.


Ресвератрол је широко распрострањен у биљкама и његов садржај је релативно висок. Тренутно је ресвератрол пронађен у најмање 70 врста биљака и он је главна функционална компонента Рхизома Полигони Цуспидати.


Истраживања су показала да има значајан утицај на кардиомиоците, васкуларне глатке мишићне ћелије и побољшање микроциркулације. Поред тога, ресвератрол може смањити оштећење ткива и органа узроковано различитим факторима, заштитити јетру, инхибирати агрегацију тромбоцита, ублажити кашаљ и астму, антибактеријски, антивирусно, смањити липиде у крви и антилипидну пероксидацију.


Ресвератрол је функционални састојак који постоји у природним биљкама и има различита фармаколошка дејства. Због ниске цене сировина и богатих ресурса, ресвератрол је идеална сировина за производњу здраве хране.


Са седиштем у високотехнолошкој зони Цхангсха, провинција Хунан, Хунан Хуацхенг Биотецх., Инц. је основана 2008. године и добила је награду за национално високотехнолошко предузеће и један од 10 водећих добављача биљних екстраката у Кини. Сертификован од стране НСФ-цГМП, такође је један од осам покретача Кинеске алијансе индустрије биљних екстраката, конструктор индустријског стандарда екстракта монаха и 100 одличних предузетника у Чангши на 30. годишњицу успостављања националног високотехнолошког индустријског развоја Зона.


Хунан Хуацхенг Биотецх., Инц. је успоставио комплетан систем управљања квалитетом и прошао је БРЦ, НСФ-цГМП, Нон-ГМО, ФДА-ГРАС, ИСО9001, ИСО22000 (ХАЦЦП), СЦ, КОСХЕР, ХАЛАЛ и друге међународне ауторитативне сертификате. Имамо три производна погона у централној Кини, канцеларију и два складишта у САД.


Претходна: From artificial sweeteners to natural sweeteners, how to reduce sugar without reducing sweetness?

следећи: Шта је екстракт слатког чаја?