Све категорије
Хунан Хуацхенг Биотецх, Инц.
Почетна> О нама > Вести

Лидери Универзитета кинеске медицине Хунан посетили су Хунан Хуацхенг Биотецх, Инц.

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 29

Дана 9. августа, Даи Аигуо, секретар Партијског комитета Универзитета кинеске медицине Хунан, и његов тим посетили су биотехнологију Хуацхенг ради размене и дубинске комуникације о моделу сарадње између школа и предузећа између две стране. 


信 图片 _КСНУМКС


微信图片_20230814085206_1


Даи Аигуо је предложио да се две стране фокусирају на циљеве сарадње између школа и предузећа и да у потпуности искористе ефекат монашког воћа за влажење грла и чишћење плућа. Колеџ ће се базирати на резултатима овог истраживања, тачније комбиновати са предузећима за култивисање талената и тежити сарадњи у којој сви добијају.


信 图片 _КСНУМКС


Ванг Веј је у потпуности потврдио предности и ефикасност монашког воћа и изнео конструктивне предлоге о томе како да се реализује сарадња школа-предузеће кроз истраживачке теме о заједничкој изградњи школа и предузећа, пројекте заједничке изградње, промоцију производа и обуку талената у следећој фази.


微信图片_20230814085210_1


На симпозијуму је разговарано о томе како искористити ресурсне предности свих страна, и наставити да унапређује сарадњу индустрије-универзитета-истраживања, чиме је постављен темељ за каснију продубљену сарадњу.


信 图片 _КСНУМКС

Претходна: My Monk Fruit-Harvest Season

следећи: Објављено је глобално рангирање институционалне патентне конкурентности за 2021. годину у области технологије прераде пољопривредних производа!