Све категорије
Хунан Хуацхенг Биотецх, Инц.
Почетна> Квалитетна

Хунан Хуацхенг Биотецх, Инц. увек се придржава вере у „Квалитет је живот за предузећа“, и узимају корисничку подршку као фокус наше пажње, непрестано побољшавајући систем контроле безбедности хране. Од уласка састојака у фабрику, контроле квалитета продуктивног процеса међупроизвода, као и контроле квалитета растварача и састојака, ми стриктно поштујемо захтеве цГМП-а за контролу квалитета како бисмо осигурали да је квалитет производа у складу са УСП, ЕП и ЦхП.

QA

Релативно савршен систем управљања квалитетом и систем управљања безбедношћу хране сматрани су захтевима за сертификацију Цхина Фоод СЦ(КС), ИСО системом управљања квалитетом КМС, ИСО системом управљања безбедношћу хране ФСМС, ФДА Законом о модернизацији безбедности хране ФСМА, ФДА21 ЦФР111.
До сада смо добили сертификате укључујући НСФ-цГМП, ИСО9001, ИСО22000, БРЦ, СЦ(КС), ТУВ, ГРАС, Нон-ГМО Пројецт, КОСХЕР, ХАЛАЛ итд. Наше производно место је успешно ревидирано од стране неколико светских познатих прехрамбених и фармацеутске компаније.

 • ФДА-ГРАС

  ФДА-ГРАС

 • НСФ-цГМП

  НСФ-цГМП

квалитет

QC

Успоставили смо научне методе испитивања и напредне инструменте за испитивање према захтевима квалитета сваког производа. Постоје лабораторија за сензорну евалуацију, физичку и хемијску лабораторију, лабораторију за микробиологију, лабораторију за прецизне инструменте и просторију за узорке. Лабораторија је тренутно опремљена ХПЛЦ, ГЦ, АА, УВ-ВИС, итд...
ИЦП-МС, ЛЦ/МС/МС, ГЦ/МС/МС и друга опрема за тестирање биће добро опремљена у 2018.
Успоставили смо дугорочну сарадњу са независним лабораторијама (НСФ, СГС, Еурофинс итд.). У складу са планом инспекције компаније и захтевима купаца, производи ће се слати у лабораторију треће стране на редовно тестирање како бисмо осигурали безбедност наших производа и испунили захтеве купаца.

 • Ватерс2695

  Ватерс2695

 • ТУ-КСНУМКС

  ТУ-КСНУМКС

 • ТАС-990

  ТАС-990

 • ГЦКСНУМКС

  ГЦКСНУМКС

 • ГЦ-МС7890Б

  ГЦ-МС7890Б

Професионални КЦ тим

Професионални КЦ тим

Високо квалификован КА & КЦ тим
Првокласни садржаји
Савршен систем осигурања квалитета